Bestel nu je pakketten voor Zomerzoektocht 2024!

Banner blog ZZ.png

Bestel nu je pakketten voor Zomerzoektocht 2024!

Gepubliceerd door Davidsfonds op 26 april 2024

Binnenkort begint alweer de leukste zoektocht van het land! Dit jaar vindt deze plaats in Aarschot, Langdorp en Gelrode, waar het startschot wordt gegeven op 21 juni. Tot en met 21 september kan je hier je speurneus loslaten! Na deze zoektocht vol nieuwe kennis, doordachte vragen en smakelijke horeca-tussenstops hebben deze drie plaatsen geen geheimen meer voor jou.

Wat?

De leukste Zomerzoektocht van Vlaanderen en daarbuiten. Trek samen met familie, vrienden en duizenden andere deelnemers op schattenjacht tijdens een ontspannende daguitstap (maar niets belet je om er een fijne twee-, drie- of zelfs vierdaagse van te maken).

Naar goede gewoonte presenteren we je ook dit jaar onze klassieke zoektocht en de familiezoektocht.

De klassieke zoektocht is er voor de zoektochter in hart en nieren. De zoektochter die zich niet door zijn gevoel maar door zijn speurneus laat leiden.

De familiezoektocht is er voor klein en groot, jong en oud, ervaren speurneuzen en enthousiaste kleinkinderen, beginnende zoekers en bezielde grootouders.

Waar?

Aarschot, Langdorp en Gelrode zijn het decor van deze 38ste Zomerzoektocht. Met drie uitgestippelde wandelroutes vol boeiende weetjes en uitdagende vragen gidsen we je door het verleden en heden van dit (onbekende?) stukje Vlaams-Brabant. De kasseistampers van Aarschot, de meanderende Demer die Langdorp splijt en de mysterieuze kastelen in Gelrode hebben na deze zoektocht voor jou geen geheimen meer.

Wanneer?

Van 21 juni tot 21 september 2024. Een hele zomer lang, op het moment dat het jou goed uitkomt.

Win?

Stuur je antwoorden in en maak kans op een van de talloze waardevolle prijspakketten.

Zoektochtpakket kopen?

Wil je graag nu al je zoektochtpakket kopen? Dat kan via onze website. Allen daarheen!

Basistarieven:

  • € 29 voor een enkel deelnamepakket (1 klassieke zoektocht of familiezoektocht + 1 streekgids)
  • € 39 voor een duopakket (2 zoektochten naar keuze + 1 streekgids)

Tarieven voor Davidsfonds-leden:

  • € 26,10 voor een enkel deelnamepakket (1 klassieke zoektocht of familiezoektocht + 1 streekgids)
  • € 35,10 voor een duopakket (2 zoektochten naar keuze + 1 streekgids)

Levering

Je kan het Zomerzoektochtpakket vanaf de eerste helft van juni in je brievenbus verwachten.

Bestelprocedure

Wil je het pakket online kopen? Via de website kun je online bestellen en betalen. Je laat je bestelling thuis bezorgen voor € 2,50. Je verzendingskosten vervallen vanaf € 50.

Wil je het pakket ter plaatse kopen? Dit kan vanaf 21 juni in een van de twee onthaalpunten in Aarschot (Dienst Toerisme & Sportdienst Aarschot). Meer info over de locaties en openingsuren van de onthaalpunten via de website.

Meer info?

Benieuwd welke lokale horeca- en handelszaken jou als zoektochter een voordeel geven? Wil je weten hoe je vlot in Aarschot geraakt? Op zoek naar de openingsuren van de onthaalpunten? Al deze info vind je terug via dezomerzoektocht.be

Zit je toch nog met een vraag? Twijfel dan zeker niet en contacteer ons via zoektocht@davidsfonds.be.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit