Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Dier vrienden boek

Coco & JuneHarde kaftNederlands
€ 19,99
Op voorraad
Dier vrienden boek

Beschrijving

Ontdek in dit boek niet zo alledaagse dieren en tal van verrassende vriendschappen uit het dierenrijk. De natuurgetrouwe illustraties en de eenvoudige teksten zorgen voor lees- en kijkplezier bij grote en kleine dierenvrienden.

Coco & June, oftewel Karen Leten en Barbara Soenen, leerden elkaar al schilderend kennen. Hun illustraties zijn realistisch en gedetailleerd. Na twee dierenboeken brachten ze twee kunstboeken voor kinderen uit. In opdracht schreven en illustreerden ze het boek Jacquot en de lichtzoeker (2022) over de kunstenaar Jakob Smits. Hun meest recente uitgave Een museum om nooit te vergeten (2022) is een kunstsprookje met talloze verwijzingen naar bekende kunstwerken. Van concept, tot illustraties en tekst, Coco & June doen alles samen.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
128

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
19,5 x 25,5 cm