Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Koken met Pettson en Findus

Sven NordqvistHarde kaftNederlands
€ 16,99
Op voorraad
Koken met Pettson en Findus

Beschrijving

Ontdek de lekkerste recepten van Pettson en Findus met smakelijke tekeningen van Sven Nordqvist!

Findus zou het liefst elke dag gehaktballen eten. Maar hij houdt ook van pannenkoekentaart, kaneelbroodjes, erwtensoep, havermoutpap of heerlijke ribbetjes. Zelfs de gekookte snoek van Pettson is niet te versmaden!

Van deze 29 favoriete recepten van Pettson en Findus kan je het hele jaar door smullen: brandnetelsoep in de lente, blauwebessencake in de zomer, een worstenstoofpotje in de herfst en punch en gemberkoekjes met Kerstmis. Een kookboek voor de hele familie. Met fragmenten uit de prentenboeken van dit olijke duo.

De Zweedse Sven Nordqvist won in 1983 een wedstrijd voor prentenboeken. Maar zijn grote doorbraak kwam er twee jaar later. Toen verscheen 'Pannenkoekentaart', het eerste boek rond opa Pettson en zijn kat Findus.

Vanaf 5 jaar.

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
53

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
21,5 x 30 cm

Gerelateerde producten