Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Mijn naam is ik

Van Erkel GerdaNederlands
€ 24,99
Op voorraad
Mijn naam is ik

Beschrijving

Al jarenlang sleept Gerda Van Erkel jongeren mee in de indringende en vaak ontroerende wereld van haar personages. Drie verhalen zijn nu gebundeld tot een omnibus, voor extra veel leesplezier. Huilen naar de maan: Luna loopt weg van huis en leeft een paar jaar tussen de honden. Ze verwildert en vertrouwt niemand meer. Het is een lange, moeizame weg terug… Mijn zoute zoen: in het Zeepreventorium vecht Nienke tegen mucoviscidose en Kobe kampt met overgewicht. Kan liefde wonderen doen? Vliegen zonder vleugels: de zeventienjarige Manthe ontdekt dat haar ouders en zus niet zijn omgekomen bij een auto-ongeval. De waarheid is ongelooflijk veel gruwelijker…

Gerda Van Erkel woont in Deurne en werkt er als psychotherapeute. Haar boeken werden meermaals bekroond. Zo won ze met Huilen naar de maan zowel de Kleine Cervantes als de eerste prijs van de Kinder- en Jeugdjury. Met Zes maal een is zeven en Een dubbel vuurteken kaapte ze twee keer de Prijs Knokke-Heist Beste Jeugdboek weg. Ook de John Flandersprijs, Buch des Jahres en de Internationale Prijs Jeugdliteratuur staan op haar palmares.

Mijn naam is ik - Omnibus (Huilen naar de maan - Mijn zoute zoen - Vliegen zonder vleugels)

Davidsfonds / Vanaf 14 jaar / Zachte kaft - 688 p. / 14,5 x 22 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
688

Eigenschappen

Afmeting:
14,5 x 22 cm