Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

Babydieren

Fordacq MarieNederlands
€ 15,99
Op voorraad
Babydieren

Beschrijving

In dit mooie magneetboek zijn babydieren van over de hele wereld op zoek naar hun mama en papa. Help jij de babydieren en breng je ze terug naar de savanne, de woestijn, het regenwoud of de Noordpool?

Spelen is voor een kind de beste manier om de wereld te ontdekken, nieuwe woordjes te leren en goed te leren kijken. Dit magneetboek vol schattige babydieren bevordert de visuele, motorische en cognitieve ontwikkeling. Maar in de eerste plaats zorgt het voor uren speelplezier!

Janik Coat is een Parijse illustrator en grafisch ontwerper met een heel eigen stijl. Ze houdt van strakke, geometrische lijnen en grote gekleurde vlakken. Haar schattige dierenfiguren geven de illustraties een grappige knipoog.

Babydieren

Davidsfonds / Vanaf 3 jaar / Harde kaft - 12 p. / 23,5 x 31,5 cm

Eigenschappen

Inhoud

Aantal bladzijden:
12

Eigenschappen

Afmeting:
23,5 x 31,5 cm