Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.
U bent hier:
Davidsfonds
Boeken

In het regenwoud

- Geen specifieke auteur -Harde kaftNederlands
€ 17,99
Op voorraad
In het regenwoud

Beschrijving

Elke dag komt de zon op en gaat ze weer onder. Toch is het leven in de jungle nooit hetzelfde. Zoek meer dan 200 exotische, bijzondere en kleurrijke dieren en planten die overdag of 's nachts tot leven komen. Een stoet papegaaien, slingerplanten, leeuwen die de weg versperren, gorilla's, hyena's, gele slangen, krokodillen, giraffen, olifanten, grote muggen: in het oerwoud ben je nooit alleen.

Leg de nachtkant van het boek even onder een lamp en de jungle komt tot leven met glow in the dark! Met meer dan 10 extra zoekopdrachten bij elke spread. Een must-have voor elke dierenliefhebber én speurneus!

In het regenwoud

Davidsfonds / Vanaf 6 jaar / Harde kaft - Lichtgevende leporello / 21,4 x 33,4 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Eigenschappen

Uitvoering:
Harde kaft
Afmeting:
21,4 x 33,4 cm