Over Vlaanderen Feest

07 jul
Deurle - Sint-Aldegondiskerk

Vlaanderen Feest

De Confrérie Sint-Christoffel, de Cultuurraad Sint-Martens-Latem, het Davidsfonds Latem-Deurle, het Feestcomité Deurle en het lokaal bestuur slaan de handen in elkaar om op zondag 7 juli 2024 een groot feest in Deurle te organiseren naar aanleiding van het feest van de Vlaamse Gemeenschap en het 1200-jarig bestaan van Sint-Martens-Latem.

In de voormiddag voorziet de Confrérie Sint-Christoffel de jaarlijkse autowijding. Alle weggebruikers met hun voertuig, ook bezitters van een oldtimer, zijn welkom bij de zegening die plaatsheeft om 10.30 uur. Met of zonder voertuig, dit erfgoedmoment is zeker de moeite waard!

Vanaf 14 uur ontvangt het Feestcomité Deurle u in de pastoriebar waar u alvast kan genieten van een drankje in de pastorietuin.

Om 15 uur verovert Kadril het podium. Deze doorwinterde muzikanten brengen een mix van oude liedteksten gecombineerd met de nodige folk-touch en dit met een vleugje pop en rock. Zij zijn de vaandeldragers van folkrock in onze regio. Kadril heeft een hoofdzakelijk Nederlandstalig repertoire en als ze in een andere taal zingen, bezingen ze ons prachtige Vlaanderen zoals op hun nieuwe album ‘Jolie Flamande’.

Na het optreden biedt het lokaal bestuur u een feestelijk drankje en hapje aan. De bar van het Feestcomité Deurle opent ook, zodat u nog even kan napraten in een sfeervol kader.

zondag 7 juli 2024 om 15:00 uur
DAVIDSFONDS LATEM-DEURLE NODIGT UIT   
Vlaanderen Feest! met Kadril in Deurle op zondag 7 juli 2024
Davidsfonds Latem-Deurle, de Confrérie Sint-Christoffel, de Cultuurraad Sint-Martens-Latem, het Feestcomité Deurle en het lokaal bestuur slaan de handen in elkaar voor een groot feest in Deurle naar aanleiding van het feest van de Vlaamse Gemeenschap en het 1200-jarig bestaan van Sint-Martens-Latem. Vanaf 14 uur ontvangt het Feestcomité Deurle u in de pastoriebar waar u alvast kan genieten van een drankje in de pastorietuin. 
Om 15 uur verovert Kadril het podium. Deze doorwinterde muzikanten zijn de vaandeldragers van folkrock in onze regio. Kadril heeft een hoofdzakelijk Nederlandstalig repertorium en als ze in een andere taal zingen, bezingen ze ons prachtige Vlaanderen zoals op hun nieuwe album ‘Jolie Flamande’. Na het optreden biedt het lokaal bestuur u een feestelijk drankje en hapje aan. 
(Foto Kadril © Alex Vanhee)

KadrilBandshoot1(c)AlexVanhee (1)

Prijzen

Ticket Prijs
Standaard Gratis

bauwense@proximus.be

Labels: Geschiedenis & ErfgoedOntspanning & OntmoetenMuziekRolstoeltoegankelijkActiviteitCultuurregio Gent11 juliviering