Over "DIT IS EUROPA"

24 mei
Oosterzele - G.C. De Kluize

"DIT IS EUROPA"

Een voorstelling met Frans Grapperhaus en Hendrik Vos over een Unie vol muziek en verhalen !

In samenwerking met GC DE KLUIZE

vrijdag 24 mei 2024 om 20:00 uur

Dit is Europa

Met ‘Dit is Europa’ schreef Hendrik Vos de geschiedenis van de Europese eenmaking die iedereen wou lezen. Er was nooit een draaiboek of een breed gedragen plan, en toch ontstond, stap voor stap, de Europese Unie. Bovenal was dit het verhaal van mensen. 

Premiers en presidenten, kanseliers en commissarissen bepaalden de richting, elk op hun tijd. Ze werden bondgenoten of rivalen. Soms konden ze elkaar niet uitstaan, soms werden het zielsverwanten. De voorstelling ‘Dit is Europa’ is beeldend en grappig, ontroerend en hoopvol. Over ministers die cello spelen en wereldleiders die elkaar niet meer loslaten. Over oude grenzen en mirakels die ons te wachten staan. 

Hendrik Vos en Frans Grapperhaus blazen enkele kleine en grote gebeurtenissen nieuw leven in. Ze serveren verteltheater en muziek, als een avontuurlijke reis over het Europese continent in het spoor van de hoofdrolspelers en de toevallige passanten die ongepland mee op het toneel belanden.

Met

Hendrik Vos (tekst en spel), Frans Grapperhaus (cello en spel), Filip Standaert – Handelsreizigers in ideeën (concept en regie), Borgerhoff & Lamberigts (productie)

Prijzen

MOMENTEEL UITVERKOCHT !

Deze activiteit kende een onverwachte belangstelling waardoor alle beschikbare plaatsen momenteel uitverkocht zijn en er dus helaas geen kaarten meer kunnen besteld worden.

Mocht u alsnog interesse hebben voor deze activiteit, dan kan u dit wel nog melden met een mailtje naar davidsfonds.oosterzele@proximus.be .

U wordt dan op een wachtlijst opgenomen en later gecontacteerd indien er alsnog plaatsen mochten vrijkomen.

Voor wie eerder wel al kaarten bestelde, deze zullen op de avond van de voorstelling klaarliggen aan de balie vanaf 19.30u.

 

Labels: Activiteit